Copyright © All rights reserved. Made by MAC.

Föoldal Az oktatásról Fontos infók Képgaléria Kapcsolat

A jégiskola idejében a korcsolyázás kizárólag szakemberek felügyeletével, kötött rendben történik. A jégiskolában a korcsolyázás alapismereteit oktatjuk, természetesen a haladóbbaknak is megfelelő továbbfejlődési lehetőséget biztosítva. A kis létszámú csoportok életkor és tudás szerint vannak elkülönítve, egyidejűleg több oktató is van a pályán. A részvétel 4 éves kortól lehetséges, felső korhatár nincs, a férőhelynek megfelelően vállaljuk felnőttek oktatását is.

Az oktatásról

FELSZERELÉSi

A stabil sérülésmentes korcsolyázás alapfeltétele a megfelelő korcsolya cipő, és a megfelelően megélezett korcsolya. A korcsolyaiskola résztvevőinek kedvezményes áron a helyszínen bérelhető korcsolya. Korcsolya-élezés szintén a helyszínen kérhető.

Fontos az időjárásnak megfelelő kényelmes ruházat, amely befedi az egész testet, így a kisebb horzsolások elkerülhetőek.

A ruházat olyan legyen, hogy a szabad mozgást ne akadályozza (pl. téli kabát nem megfelelő) Kesztyű viselése célszerű.

A kesztyű  balesetvédelmi okokból is szükséges, mert esésnél megvéd az esetleg rákorcsolyázó pengéje által okozott sérülésektől.   Az öltözőből szőnyeg vezet a jégpályához, ha erről lelépünk, használjunk élvédőt, amit sose felejtsünk el levenni a jégrelépés előtt.

ÖLTÖZKÖDÉS

BIZTONSÁG