Copyright © All rights reserved. Made by MAC.

Föoldal Az oktatásról Fontos infók Képgaléria Kapcsolat


Hétfő    —           Szerda   18 óra            Péntek   18 óra
Szombat  ½ 9 óra        

Felnőtt/diák csoportok:                         Péntek   19 óra                                                                             /felnőtt csoport/

        

A foglalkozások időtartama 50 perc

Edzésidőpontok

A 8 alkalomra szóló kedvezményes bérlet ára:22 000.- Ft, amellyel a fenti foglalkozások igénybe vehetők. Korlátozott számban (amennyiben van hely a csoportban) alkalmi jegy is váltható, melynek ára: 3500- Ft. Beiratkozásnál, ki kell választani, hogy mely napokon vesznek részt az oktatáson. A megfelelő fejlődéshez ajánlatos legalább heti 2 alkalommal részt  venni a foglalkozásokon. Sűrűbb részvétel természetesen gyorsabb tanulást tesz lehetővé.

A foglalkozások előtt jegy és bérlet ellenőrzés történik, ezért ezeket tartsák készenlétben ( a bérletet nyakba akasztva lehet hordani).

A mindenkori legfrissebb információk a jégpályán lévő információs táblán is megtalálhatók, illetve a személyzet is készséggel ad felvilágosítást.

Jégfelújításkor a pályát haladéktalanul el kell hagyni, és utána pedig csak akkor szabad a jégre lépni, ha erre már engedélyt adtak.

JELENTKEZÉS